23 juni 2023
Geplaatst door TeamImagineRotterdam

Een zalig zonnetje, volop activiteiten voor jong en oud en swingende muziek van een brassband. En veel, heel veel enthousiaste kopers, buurtbewoners en andere geïnteresseerden die een uniek kijkje namen achter de bouwhekken, een rondleiding kregen over de bouwplaats en genoten van het uitzicht. Ook kon er voor het eerst rondgekeken worden in de appartementen! De Dag van de Bouw was afgelopen zaterdag één groot feest!

Was je erbij of heb je het gemist?

Bekijk dan hier de aftermovie voor een sfeerimpressie van deze prachtige dag, inclusief reacties van onze toekomstige bewoners. Zie jij jezelf ook wonen in Imagine? Er zijn nog woningen beschikbaar! Bekijk hier het aanbod.

 

Bezoek de bouw

30 september ben je van harte welkom op de bouwplaats.
Een unieke gelegenheid om de plek te ervaren en al je vragen te stellen.

Van 10:00 tot 12:00 staat de koffie klaar. Zien we je dan?

Ja, ik ben erbij